Τρόποι Παραλαβής – Έξοδα Αποστολής

Τρόποι αποστολής

Για την Θεσσαλονίκη

Η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει από την έδρα μας, εφόσον πρώτα έχετε βεβαιωθεί ότι είναι έτοιμη για παράδοση, έχοντας επικοινωνήσει με την εταιρεία μας. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την παράδοση της παραγγελίας στην έδρα του πελάτη, κατόπιν προσυνεννόησης.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα

Υπάρχουν τρείς τρόποι αποστολής της παραγγελίας στις περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης: με πρακτορείο μεταφορών, με ταχυμεταφορά (courier), ή με ταχυδρομείο. Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη.

Με πρακτορείο μεταφορών. Όταν το πρακτορείο μεταφορών έχει σχετική σύμβαση με την εταιρεία μας, η αποστολή μπορεί να γίνει με την μέθοδο της αντικαταβολής. Στην περίπτωση που η μεταφορική εταιρεία είναι της επιλογής σας, πρέπει πρώτα να γίνει εξόφληση της αξίας της παραγγελίας απ΄ ευθείας σε μας (είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μας, είτε με αποστολή επιταγής στην έδρα μας) και κατόπιν τα εμπορεύματα θα μεταφερθούν με το επιλεγμένο από σας πρακτορείο.
Με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) που στέλνει ο πελάτης στην εταιρεία μας και εφόσον έχει ενημερωθεί ότι η παραγγελία του είναι έτοιμη προς παράδοση. Κατόπιν προσυνεννόησης , με την εκάστοτε συμβεβλημένη με την εταιρεία μας, εταιρεία ταχυμεταφορών (courier), χρεώνοντάς σας τα ανάλογα ναύλα για απλή αποστολή ή για αντικαταβολή μετρητών. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με Ταχυμεταφορά (courier) είναι ακόμη αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.
Με ταχυδρομείο, ΕΛΤΑ, με την μέθοδο της αντικαταβολής .
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα έξοδα μεταφοράς της παραγγελίας, ανεξαρτήτως ποσού και όγκου, επιβαρύνουν τον παραλήπτη.

Η εταιρεία ΣΑΜΑΝΔΑΡΑΣ Ε. & ΣΙΑ Ο.Ε. δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη της μεταφοράς των προϊόντων. Όλες οι παραγγελίες μεταφέρονται με αποκλειστική ευθύνη του αγοραστή. Οποιαδήποτε φθορά ή ζημία προκαλείται από την μεταφορά, υπόλογος είναι η μεταφορική εταιρεία η οποία έχει αναλάβει την παράδοση της παραγγελίας στον αγοραστή και όχι η εταιρεία μας.

X